Qui som

És fa difícil posar lletra a una cançó, com complex és posar per escrit. Parlarem, amb un terme, genèric poc precís, que entén tothom: som uns enamorats de la música. Aquest projecte va néixer, com hem dit, per casualitat. Uns bons amics es troben, comparteixen un neguit, en parlen i intenten de concretar-lo. Ens sentim vius, i compartim el que ens agrada: la música.

L’amor per la música és tan gran, que no ens hem vist privats o contrariats per engegar aquest projecte davant els temps de crisis que vivim. Ans al contrari: davant les dificultats, més passió per tot allò que ens omple l’esperit; enfront les sospites pel futur, més possibilitats per gaudir d’una bona melodia que ens traslladi a una cultura de pau i esperança; de cara als interrogants, més intensitat en compartir l’amistat, és a dir, la vida.

Sons Corbera neix de l’amistat, i a través d’ella, voldríem omplir els cors dels corberencs i corberenques d’aquells sons que ens ajudin a pair el present, a través de la cultura musical, que no és altra cosa que la cultura basada en el fet de compartir allò de més bell que l’home pot composar: un seguit de notes musicals.

El nostre amor per la música és també un amor per les noves generaciones. La música educa, i volem oferir a tots aquells que venen darrere nostre aquella harmonia misteriosa que ens atrau, aquella bella melodia que ens podem treure del cap, aquell timbre curiós i seductor alhora que ens fan sospitar que el món és de debò un lloc més humà, i la pròpia vida acaba sent semblant a una partitura plena d’emocions i possibilitats.

Gràcies per escoltar-nos.

piano-keys