Pep Pérez i Marc Pusó

Sergei Rachmaninov
Sergei Rachmaninov

Pep Pérez

Neix a Manresa on inicia els seus estudis musicals. Més tard estudia als conservatoris del Bruc i del Liceo. Treballa l’instrument amb Albert Balcells, Àngel Soler i Ramón Coll i la música de cambra amb el mestre Gonçal Comellas. També rep classes de Maria Curzio i György Sebok.

Ha actuat en concerts com a solista i en tot tipus de formacions de cambra arreu del país.

També ha participat en la gravació de nombroses bandes sonores amb el compositor sallentí Carles Cases, amb el que realitzen vàries gires de concerts amb la Film Music Band.

Actualment compagina l’activitat docent al Conservatori de Manresa amb els concerts en solitari i amb el Trio Guillamí, formació amb la que fa molts anys treballen un ample repertori, incloent els trios de compositors catalans.

Marc Pusó

Marc Pusó inicia els estudis de piano a l’edat de sis anys. Els primers passos són al CEIP Joventut de Callús. Després d’aquests dos anys d’activitat extraescolar, inicia una llarga etapa al Conservatori Municipal de Música de Manresa (2002-2014). Tots ells sota el mestratge del mateix Pep Pérez, exceptuant-ne el darrer curs amb Katia Michel. A Manresa, va ser premiat en diverses ocasions en concursos interns del conservatori, especialment en música de cambra.


L’any 2014, la Beca “Joves Promeses” que atorga la Fundació de Música Ferrer Salat li permet iniciar els estudis superiors al Conservatori del Liceu amb el professor Tensy Krismant. Al llarg d’aquests quatre anys, revalidaria la beca anual en dues ocasions més.


Recentment ha finalitzat els estudis de Màster al mateix Conservatori del Liceu (2019), en aquesta ocasió sota les indicacions de Vesko Stambolov, també gràcies a la beca Margarita Acero, marquesa Vda. de Foronda.

Actualment, exerceix de pianista repertorista al Conservatori del Liceu, a més de tenir experiència amb altres formats d’acompanyament musical, instrumental i coral. Com a solista o en formació de cambra, ha actuat en diverses sales del país, destacant-ne els auditoris dels conservatoris on ha estudiat o l’Espai Kursaal Plana de l’Om de Manresa.