La Passió de la Devoció

Johnatan Camps i Daniel Garcia

Què seria de l’Home si no fóra un ésser apassionat? Des dels inicis de la Història de la Humanitat, la passió ha estat el motor que ha impulsat la voluntat humana a arribar a les fites més altes del desenvolupament i conquerir els “ Impossibles “ mes extraordinaris.

L’home ha aconseguit els somnis mes increibles, només perque ho ha desitjat amb totes les seves forces. Quan l’Home posa al servei de la seva devoció la força de la seva passió, els resultats són magnifics !!! En aquest recital, podrem sentir algunes de les melodies més inspirades de la Història de la Música, composades des de la mateixa devoció que va inspirar altres homes a construir magnifics edificis dedicats al culte. La divinitat en la música, la divinitat en la arquitectura, en la pintura, en l’escultura…..

En aquest recital podrem sentir la necessitat de l’home d’expressar la seva devoció des de tres perspectives i tradicions litúrgiques diferents dins de la concepció judeo-cristiana de Déu: La Mística contemplativa del Catolicisme, El pes de la Torah en la tradició jueva i la joia dels Spirituals. Diverses maneres d’acostar-se a la Divinitat que ha inspirat tanta Passió des de la Devoció.

 

Intèrprets

Jonathan Camps, Contrabaix

Daniel Garcia, Orgue Positiu

Programa

Ària de la suite en Re, J. S. BACH

Ave Maria, F. SCHUBERT

Ave Maria, C. GOUNOD

Ave Maria, A. PIAZZOLLA

Prayer, E. BLOCH

Abide with me, Espiritual

How Great Thou Art, Espiritual

Were You There, Espiritual

Nearer my God to Thee, Espiritual