La cana simple

La cana simple

Els vuit clarinetistes que formen La Cana Simple es coneixen des de l’època d’estudiants.

Son professors de l’ESMUC, del Conservatori de Badalona, del Conservatori de Terrassa, de les Escoles Municipals de Barcelona…

Han tocat (i encara continuen tocant) amb la pràctica totalitat de les orquestres i bandes simfòniques professionals del país.

Son compositors, pedagogs, directors d’orquestra, gestors culturals, promotors de projectes comunitaris de caire social… en definitiva, han participat (i continuen fent-ho) en una infinitat d’aventures musicals de tota mena.

Podríem dir que en aquest moment es troben en la seva plena maduresa artística i per això van decidir fa uns anys encetar un nou projecte comú amb el qual compartir amb el públic el seu desig de fer bona música.

Els seus concerts són un fantàstic viatge per diversos estils musicals relacionats amb el clarinet. En ells descobrim l’extensa família de l’instrument, des del petit requint en Mib fins a l’espectacular clarinet contrabaix. Amb la incorporació d’un percussionista, a més, ens endinsem en un món més ètnic, amb colors i timbres diversos. Tot plegat, servit amb uns breus comentaris, petites sorpreses i algun toc de bon humor musical.

Clar i net!

Un concert amb molta canya.

Montserrat Margalef: Requint en Mib i Clarinet

Francesc Puig: Clarinet

Queralt Roca: Clarinet

Clara Font: Clarinet

Rosa Caparrós: Clarinet

Albert Gumí: Clarinet alt, Clarinet i Guitarra

Valeria Conti: Clarinet Baix i Clarinet

Xavier Castillo: Clarinet Contrabaix i Clarinet Baix

Joan Margalef: Percussió