Cobla Maricel

Divendres 18 de Novembre 2022 20:30 – Sala Diadema

La cobla Maricel és una formació Sitgetana que neix a partir de la suma de joves talents i músics amb una dilatada trajectòria dins del món sardanista. Des de la seva primera aparició, un 25 de desembre de 2008, fins a l’actualitat compte amb un important bagatge musical; participant en nombroses ballades, aplecs, concerts i quatre treballs discogràfics. La seva presència en els mitjans de comunicació, actes commemoratius i festivals internacionals de música comença a ser destacada. Ha participat en la gravació desardanes per a cobla per a la Xarxa de Televisions Locals, ha participat en l’aniversari dela cantant Núria Feliu en el Gran Teatre Liceu de Barcelona i ha presentat un concert familiar en format de conte amb narrador i il·lustracions titulat; “Eduard Toldrà, canta’m un conte”.

L’any 2014, en commemoració dels actes del Tricentetari (1714-2014), rep l’encàrrec de la Generalitat de Catalunya d’interpretar el concert; “El so del setge”. L’agost de 2016 presenta, dins del festival de Música Pau Casals del Vendrell el concert “Arran de Terra; Música i Vi” del que des de llavors ja ha representat en més d’una desena d’ocasions. Ha col·laborat amb l’acordionista Kepa Junkera dins de la 38a edició del Festival Internacional de Música Tradicional de Vilanova i la Geltrú (FIMPT) i, en la 39 edició, ha actuat en el concert inaugural amb la proposta artística “La Música dona”.

En el primer trimestre de 2022 presenta el seu últim treball discogràfic que porta per nom “Catalunya, terra de cants”, fruit d’una exitosa proposta artística que ha comptat amb la participació del tenor, Andreu Miret. A finals del mes de maig, participa en el concurs i el concert de “La sardana de l’any”, al teatre la farandula de Sabadell, amb la proposta “Introit” compartint escenari amb la cantant, Anna d’Ivori i el conjunt vocal, Increscendo.

La Cobla Maricel és membre fundadora de l’Associació Catalana de Cobles (ACC).