Blooming Duo

Blooming Duo


Blooming Duo, amb la unió de l’arpa i la marimba, constitueix una formació certament ben poc habitual. El duo, que va actuar per primera vegada el maig del 2012, està format per Esther Pinyol Grífols, arpista (Vilanova i la Geltrú, 1990) i Ferran Carceller Amorós, percussionista (Castelló de la Plana, 1985).

Blooming Duo han participat en nombrosos cicles i festivals:

A “les Serenates de la Geltrú 2012”, a “Música als Parcs 2013” de Barcelona, al cicle “Clàssica o no” de l’Espai Orfeò de Lleida, als “30 minuts al MUHBA” de Barcelona, al cicle “Nuria Delclòs” de Tarragona, al “Fringe” del Festival de Torroella de Montgrí, al Festival Jove “Música als jardins” del Vendrell, al cicle “Clàssics i no tant” de la Casa Elizalde, a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, al “26é cicle de concerts” de Manlleu, al “Cicle Joves Músics Badalona 2016”, al cicle “Morning Glory” de Sala Apolo de Barcelona, als “Diumenges de Clàssica” de l’Auditori de Sant Martí, al 7é Festival de Pasqua de Cervera, i al “Cicle de Clàssica” del Centre Cívic Sagrada Família.

Amb el format “Audicions Íntimes” del periodista musical Xavier Chavarria han actuat a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Durant el 2016 van formar part de la Xarxa de músics de Joventuts Musicals de Catalunya amb actuacions arreu del territori català.

Des del 2015 col.laboren amb la Fundació Résonnance realitzant concerts en hospitals, centres d’acollida, centres d’atenció especialitzada, residències per a la tercera edat i centres penitenciaris.

L’any 2012 obtenen el segon premi del Concurs Internacional de Cambra de Vinaròs.

L’any 2013 aconsegueix el segon premi i el premi especial del públic al XVIII concurs de l’Arjau. I al 21é concurs de cambra Josep Mirabent i Magrans de Sitges obté el premi de la Fundació Mas i Mas.

Blooming Duo han estat guardonats amb una de les Mencions d’Honor del concurs internacional de música de Berlín “Risingstars 2017. Recentment han guanyat “el Gran Prix” en el concurs Music and Stars Awards (2020), el primer premi en el conurs “International Music Competition Silk Way” (2021), el segon premi en el concurs Odin International Music Compeititon (2021).

Des dels seus inicis han treballat per crear un repertori propi estrenant obres dels compositors Feliu Gasull, Joan Sanmartí, Marc Timón, Andres Serafini, Albert Guinovart, Albert Carbonell, Jordi Domenech, Jordi Cornudella i Salvador Brotons. Han col.laborat amb la ballarina Ana Leitao i el periodista Òscar Dalmau.

L’any 2018 publiquen el seu primer enregistrament: “Complicitats”