BCN SAX Quartet

BCN SAX Quartet

El quartet de saxofons BCN SAX QUARTET va ser creat el 2012 per la iniciativa de quatre saxofonistes per formar un grup de música de cambra que consolidés el saxofon a l’escena musical catalana. De formació clàssica, Dani Molina (saxofon baríton), Marta Romero (saxofon alt), Joan Soler (saxofon tenor) i David Salleras (saxofon soprà) són professors a la Banda Municipal de Barcelona i del Conservatori de Girona amb una llarga experiència concertística i pedagògica. Dels nombrossos concerts realitzats la crítica especialitzada ha destacat la seva sonoritat rica i equilibrada i la seva capacitat expressiva.

El projecte BCN SAX QUARTET neix de la necessitat de viure la música clàssica des d’una sonoritat moderna, recuperar la idea que allò que és popular és el què ens inspira per arribar més lluny, sentir que allò quotidià, allò que ens és més proper provoca reacció.

El Bcn Sax Quartet és particularment apreciat perquè en les seves actuacions restableix un lligam a voltes perdut entre el públic i l’intèrpret, de clara vocació internacional, proposa el redescobriment del saxofon clàssic a partir del repertori original i de les transcripcions dels clàssics. Aquest quartet es distingeix per un estil fluid, intens i amb una obsessió pel detall, oferint als seus auditors unes actuacions brillants i rigoroses dins una atmosfera inspiradora i seductora.