Banda de música del Prat

La Banda de Música del Prat és una formació musical, integrada per uns 45 músics de totes les edats i nivells musicals, oberta a tothom que hi vulgui participar. L’entusiasme i la dedicació de tots els seus membres, entre els quals hi trobareu des de músics amb titulació superior fins a estudiants que fa poc temps que toquen un instrument, és el que està fent possible que aquest projecte creixi i es consolidi dia rere dia. El que va néixer fa 10 anys com un projecte d’àmbit local, ha esdevingut ja una de les bandes de música més sòlides, de més qualitat i de més ambició global del nostre país.

Les activitats que desenvolupem són de tipus cultural i van des de concerts fins a cercaviles, processons, festivals de bandes, certàmens etc. Habitualment la banda actua a la nostra ciutat amb concerts al Teatre Modern, Centre Artesà, Cèntric Espai Cultural… Però també ha actuat en molts altres indrets de Catalunya davant d’un públic molt divers i en escenaris destacats com el Palau de la Música de Barcelona i l’Auditori de Barcelona.

El repertori de la banda és molt extens i variat, i comprèn tot tipus de música: clàssica, jazz, pop, rock, bandes sonores de pel·lícules i música popular.

Des de els seus inicis la banda ha estat dirigida pel mestre Joan Carles Chordà Escrivà

foto banda de musica del prat (1024-72-80)